Tour de Laru

On aika päivityksen, sillä makasin tänään taas rannallani, ja sama ihana kalsarimies tuli jälleen paikalle. Sama proseduuri, ehkä jopa samat kalsarit.

Tunnistin muitakin vakkareita. Yksi vanhempi pariskunta on makoillut täsmälleen samassa kohdassa varmaan joka ikinen päivä. Sen huomaa ihostakin. Naisella on musta uimapuku, jossa on valkoiset saumat. Ilman saumoja uikkareita ei erottaisi ihosta, joka siis kuitenkin on ainakin joskus ollut suomalaistraditionaalisen vaalea.

Ja sitten on toinen vanhempi pariskunta myös. Mies pölöttää vuorotellen italiaa ja suomea ja vaikuttaa aina kovin tuohtuneelta. Hupaisaa.

Sain tänään pyöränavaimet vihdoin siirrettyä Kauniaisista Lauttasaareen, huoh mikä urakka… Lähdin illalla polkemaan rantaa pitkin kaupungin suuntaan, ja voi kristus millaisia upeita rantakallioita tämä kotisaareni on täynnä! Löysin monta ihanaa fiilistelypaikkaa, ja myös lenkkireitti hahmottui päässäni. Jos polvi vielä joskus antaa lenkkeillä.

Ja Vattuniemi yllätti vilkkaalla iltaelämällään. Kovasti humalaisia ihmisiä kesälauantaina kello 23. Ei vissiin olekaan pakko lähteä keskustaan juhlimaan. Ainakaan rapukaudella.

Olen vaikuttunut. Kallioista ja känniläisistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s