Rakkaat poot

Nämä naapurikunnat ovat kyllä mahtavia. Helsingissä olisi ihan tylsää, jos ei olisi Espoota ja Sipoota. Heidän puistoalueitaan, heidän kaavoituksiaan, heidän verorahojaan, heidän tonttejaan.

Sipoo sai minut nauramaan jälleen tänään. Tai oikeastaan se oli Hesarin nettisivujen otsikko: ”Sipoolle ei kelpaa Myllyniemi eikä kukaan muukaan selvitysmies”. Ne ovat kyllä niin ihania närkästyneinä! (Tämähän on se parisuhteista tuttu asenne, jolla saa toisen helposti hermoromahduksen partaalle: Ai kun sä oot söpö kun sä suutut.)

Ja maailman suurin vitsihän on numeroissa. Helsingin maapinta-ala: 184,47 km2. Helsingin asukasluku: 563 689. Sipoon maapinta-ala: 364,1 km2. Sipoon asukasluku: 18 719. Ai teillä on kasvusuunnitelma? Hehhehee!

Mutta se läntinen poo ei kyllä tänä iltana naurattaisi, jos ne äänestäisivät länsimetroa vastaan. Tähän asti vastustajien argumentit ovat olleet aika hyviä vitsejä, mutta nyt on tosi kyseessä!

(Onneksi vitsitarjoilun takaa jatkossakin rakas synnyinkuntani. Varakas mutta vaaraton Kauniainen. Erityisesti suosittelen paikallislehti Kaunis Granin yleisönosastoa.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s