Mitä tarvitaan urheilupuistoon

Espoo aikoo näemmä laajentaa Tapiolan urheilupuistoa. Ihan kiva, varsinkin se että alueelle suunnitellaan tiloja SM-palloilujoukkueiden lisäksi myös tavisliikkujille – ja peräti ”hengailijoille”!

Toistaiseksi pääkaupunkiseudun (ja oletettavasti myös koko Suomen) ehdottomasti hienoin urheilukompleksi on … tadadadaa… Vantaalla. Myyrmäen urheilupuistoon valmistui vuodenvaihteessa vielä se viimeinen puuttuva, eli sisäpalloiluareena. Hieno halli. Sillä on asiaankuuluva nimikin, se on Energia Areena.

Kun kävelee vaikkapa Myyrmäen asemalta kävelysillan yli urheilupuistoon, näky on aika vaikuttava, varsinkin valjun harmaana talvipäivänä. Urheilupalatsia nousee sohjoisesta pellosta kuin pipoa. On jäähalli (vai kaksikin?) jalkapallohalli, yleisurheilukenttä, jalkapalloareena, ulkojää, ja nyt siellä vähän piilossa pilkottaa vielä tämä Energia Areenakin.

Harmi että vanha Urheilutalo uima-altaineen ja pallohalleineen on tässä mielessä vähän syrjässä. Mutta toisaalta, Urheilutalo on mitä keskeisimmällä paikalla Myyrmäenraitilla, vastapäätä Lunaa, tuota legendaarista kapakkaa, johon vähintään joka toisen Urheilutalon kävijän askel suuntaa treenin jälkeen. Sekös vasta vantaalaisen urheilupuiston tekeekin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitä tarvitaan urheilupuistoon

  1. MINÄ haluan paikkaan, josta ei näe mitään urheilua… tai – itse asiassa, minähän olen jo siellä. Malmi! Urheilua vain kaatokännin muodossa sisällä tai ulkona. Ei, uimahallia ei lasketa urheiluksi, koska siellä on myös höyrysauna, joka on maustettu eucalyptuksella ,D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s