Selkeä epäonnistuminen

Kahden tunnin haastattelun päätteeksi haastateltava halasi minua.

Todella hämmentävää. Näin ei ole koskaan käynyt. Jos olisin naistenlehti- tai juorutoimittaja, olisin varmaan onnitellut itseäni erinomaisesta suorituksesta ja noususta kyseisen julkkiksen luottotoimittajaksi. Mutta koska en ole, mietin, mikä meni pieleen. Ja samalla olen myös aika liikuttunut tästä sielujen sympatiasta.

(Täsmennän vielä: edellinen lause EI ole ironiaa – ja olen hyvin ilahtunut huomatessani, että pystyn sanomaan noin ilman ironiaa!)

8 kommenttia artikkeliin ”Selkeä epäonnistuminen

 1. vau, aika hurjaa. en tosin ole ihan varma, olenko samaa mieltä tuosta epäonnistumisesta.

  hyvän toimittajan ominaisuuksiin kuuluu musta kyky kohdata ihmisiä, ja tuon halauksen voi tulkita niinkin, että oot onnistunut tässä. tietysti jos sun oli tarkoitus olla kovasti kriittinen ja tiukka haastattelija, niin ehkä sitten voidaan jo puhua epäonnistumisesta.

  itse menen huomenna juomaan kymmenen kuppia vaalikahvia.

  Tykkää

 2. Joo… Ei sen nyt mikään revolverihaastattelu pitänytkään olla, mutta ei mun olisi silti pitänyt antaa haastateltavan saada sellaista kuvaa, että frendien kesken tässä nyt jutustellaan. Ei muuten, mutta kun se on epäreilua ja siinä voi sattua.

  Teetkö vaalikahvivertailua tms kivaa ;) ? Käy kokkarien kahveilla, siellä saa hyviä korvapuusteja!

  Tykkää

 3. no niin, kahvit on juotu. pointti oli kertoa, kuinka ankeaa ehdokkaiden pakkopullakahveilla useimmiten on, varsinkin, kun on pilvisen kalsea sää eikä potentiaalisia äänestäjiä ole jossain sääksjärven siwan pihalla yhtäkään. ja ankeaahan se oli. mutta sumppi oli ihan hyvää, ja kokkareilla oli pullaa tosiaan. en tosin maistanut.

  Tykkää

 4. Tuollaiset tunteenilmaukset on kyllä outoja. Kerran haastateltava oli asiastaan niin innoissaan, että alkoi itkeä. Se oli aika sympaattista, mutta kovin hämmentävää..

  Tykkää

 5. Ehkä nyt vähän hassua laittaa tätä tähän, mutta nyt jos kuitenkin….

  Olen lukenut artikkeleitasi erinäisistä lehdistä(aloin seuraaman tietoisesti entisen blogisi aikoina), ja pitänyt niistä jokaisesta. Satuin sivulauseessa mainitsemaan asiasta ystävälleni viikonloppuna, joka innostui heti ylistämään kirjoitustaitoasi, oli kuulemma pistänyt nimesi myös merkille aikoinaan ritarihuone-jutun yhteydessä, ja siitä lähtien hän oli bongaillut minun lailla juttujasi. Tämän siis kumpikin omilla tahoillamme.

  Sinulla on siis kaksi fanilukijaa.
  Kiitos hyvistä artikkeleista siis, jatka samaan malliin!

  Tykkää

 6. Voi jee, kiitos paljon kehuista, olen otettu! Laitan tän kommentin pysyvästi etusivulle ;)

  Ritarihuoneesta en tosin muista kirjoittaneeni, vaikka punastun kyllä kun paikka mainitaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s