Nyt on suuria tunteita pelissä

Ennenkin mainostamani länsiuusimaalaisen paikallislehden urheilutoimittaja Toni Suominen on jälleen pannut parastaan. Käytiin viime viikolla häviämässä Karjaalla, ja herra toimittaja oli paikan päällä katsomassa, tulkitsemassa ja analysoimassa peliämme lukijoilleen.

Tähän asti ollaan käsiskavereideni kanssa tosiaan naureskeltu näille, mutta nyt myönnän olevani täysin provosoitunut toimittaja Suomisen artikkelista (tekisi mieli laittaa lainausmerkkeihin muutamakin sana tässä lauseessa, mutta joku arvokkuus tässä on sentään säilytettävä). Ymmärrän oikein hyvin, että asian merkittävyys on pyöreä nolla, mutta eihän sille voi mitään, kun ylpeyden päälle ottaa.

Voin vain kuvitella, miten raivona olisin, jos peli olisi omalta osaltani mennyt huonosti ja toimittaja Suominen olisi siitä huomauttanut. Mutta koska onnistuin aika hyvin, säästyin Suomisen valistuneen kritiikin viiltävimmältä terältä. Toki hän sentään kertoo, että ”flirttailin jatkuvasti askelvirheiden kanssa” enkä aina tiennyt, mitä olin tekemässä.

Koska pelipäivä oli naistenpäivä, Suominen tulee paljastaneeksi, mitä asioita hän liittää naiseuteen. Maalien metaforina (kyllä vain!) käytetään tällä kertaa huulipunia, papiljotteja ja korkkareita. Oksetus! Luultavasti myös askelvirheiden kanssa flirttailuni on vain sellainen naisellista toimintaa kuvaava sanavalinta. Meidän laitapelaajiemme maalit hän nimesi räkämaaleiksi, vaikka ne nyt olivat maailman tavallisimpia laitaheittoja. Ja pari parasta pelaajaamme olivat nakkikioskitavaraa.

Onpas kyllä tosiaan onnekasta, että esiinnyn lehdissä lähinnä juttujen kirjoittajana, en kohteena. En todellakaan kaipaa tähän osaan! Jatkossa muistan taas yrittää ymmärtää haastateltavien angsteja vähän paremmin.

Terveisiä vaan Tonille, toivottavasti löydät tämän arvion työstäsi joskus, kun googlailet itseäsi. Ja alkaa-verbin jälkeen pannaan infinitiivi, eli alkoi napsia eikä alkoi napsimaan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Nyt on suuria tunteita pelissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s