11 kommenttia artikkeliin ”Pyytämättä ja yllätyksenä

 1. Onnea vielä!!!! Kiva kun Hesarikin kirjotti oikein pitkän jutun,,,,no, finaaleissa pääsette sit jo varmaan kuvaankin:)

  Tykkää

 2. Oho, mahtavaa! Kannu on jo melkein käsissä siis!

  Kotiseutuni suosikillakin, Riihimäen Cocksilla, on mahdollisuus ”panna sarja poikki” jo seuraavassa finaalissa.

  Mutta onnea ja tsemppiä siis!

  Tykkää

 3. Me tullaan Lauran kanssa niin kolmanteen finaaliin!! Toivottavasti se on illalla, että laivanjälkeiset olisivat hieman laskeneet..

  Tykkää

 4. No mutta onneksi sentään HBL oli paikalla haastattelemassa Raineria… Erityisesti mua ilahduttaa määritelmä ”Millennieskiftets storlag” Sparta. Those were the times my friend.

  Lukuisille faneillemme finaaliaikataulua: Eka torstaina klo 19 Helsingin Urheilutalossa, Helsinginkatu 25, toka lauantaina klo 14 Pirkkolan urheilupuistossa, kolmas sunnuntaina klo 15 Urheilutalossa.

  Tykkää

 5. Ja minut pantiin tekemään juttu torstain ensimmäisestä pelistä. Kolmattakin finaalia tarjottiin, mutta sinne en valitettavasti ehdi. Minusta tämä tilanne on vähän kiero.

  Onnea yhtä kaikki!

  Tykkää

 6. Hahaa, tilannehan on mainio. Haukut vaan tuomarit. Älä puhu huulipunista äläkä käytä ilmaisua ”flirttailla askelvirheiden kanssa”. Ja jos voisit myös välttää järviösanaa ”perin”, sekä muotoja spartatar, helsingitär, käsipalloilijatar.

  Mä voin oikolukea ;)

  Tykkää

 7. välihuomio: spartatar kuulostaa ankarasti koulutetulta gruusialaiselta (my god, onpa siinä spartalainen tataari) tai vaihtoehtoisesti Babarin personal trainerilta

  Tykkää

 8. Life is so unfair. Makaan sängyssä vatsatautisena. Tämä spartatar ei pelaa tänään. Annun sanoin, kuka näistä päättää??

  Tykkää

 9. Koetin alati huonontuvalla näölläni löytää numeroa seitsemän alkulämmittelijöiden housuista enkä löytänyt. Nyt sitten selvisi, miksi. Todella harmillista, todella.

  Toivon suuresti, että paranet lauantaiksi.

  Tykkää

 10. Voi ei, Joannaa!!! Eikai se vaan voinu tarttua suhun jo sillon viikko sitte? Mähän sain sen siis lauantaina ite. Toivotaan että paranet, mä tiedän miltä susta tuntuu nyt (siis sen vatsataudin suhteen, käsipallon finaalimatseja en ole joutunut menettämään..). Tsemppiä!!!

  Tykkää

 11. Ei se Laura sulta tullut, no worries. Varmaankin yhdeltä toiselta meidän pelaajalta. Nautin juuri ensimmäisen kiinteän aterian ja katson vahvana tulevaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s