Pesupalvelu!

Nyt, nyt kyllä minulla nousee päähän tämä urheilutähteys kuin konsanaan eräällä HJK:n reservimiehellä silloin joskus. Joukkueellemme on palkattu joku äijä pesemään ei ainoastaan pelipaidat, VAAN MYÖS TREENIVAATTEET!

Minä kun luulin, että tätä tapahtuu vain NHL:ssä ja FC Barcelonassa (ja vain miehille)! Omaa pysyvää pukuhuonetta ei sentään (vielä…?) saatu, joten puhtaat treenivaatteet eivät valitettavasti odota minua pukuhuoneessa numerollani merkityllä paikalla, mutta katsomossa kuitenkin. Viikattuna ja hyväntuoksuisena. Suurinta luksusta, mitä pystyn joukkueurheiluskenessä kuvittelemaan.

4 kommenttia artikkeliin ”Pesupalvelu!

  1. Tiijäkkö Käsipalloilija Palmèn, tuo taitaa olla Ruottissa tapana, kun sitä kai tapahtuu divarijalkapallossakin (naisten). Näin voidaan varmistaa, että kaikilla on aina ne Puman paidat pestynä eikä kukaan haise reeneissä pistohielle.

    Tykkää

  2. Saattaapi olla, en ole vain törmännyt. Edellisessä Ruotsin-joukkueessani yksi pelaaja pesi pelipaidat, mutta siitä oli enemmän vaivaa kuin hyötyä. Kyseinen pelaaja kun ei lakannut muistuttamasta, kuinka hän uhrautuu joukkueen eteen.

    Tykkää

  3. Onpa hianoo. Täytyy varmaan vinkata Turussa, että toiminnassa on vielä paljon kehittämisen varaa. Espanjassa meille myöskin pestiin pelikamat. Ongelma oli, että muutaman kerran asia oli kyseiseltä toimihenkilöltä päässyt unhoittumaan. Sitten olikin kiva avata ennen peliä se kassi mihin paidat oli dumpattu edelliskeikalla ja havaita, että pistohiki Kyllä Haisi;) Ja varo, jos sulla nousee kusi liikaa päähän niin voit päätyä vaikka Viikinkien laitahyökkääjäksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s