Palkintopäivä

Kentin uusi sinkku julkaistiin tänään ja soi radiossa juuri, ah. Viikko alkoi hyvin.

Viime viikkokin loppui hyvin. Eilinen elitseriepremiär oli juuri niin mahtava kuin odotinkin. Olin lämmittelyssä niin onnellinen että teki mieli mennä makaamaan keskellä kenttää ja ruveta itkemään. Yksi valmentajista kävi kysymässä, että mikäs on kun hymyilen niin leveästi koko ajan. Jos tietäisitkin, vastasin. Jos tietäisit, miten olen tästä päivästä haaveillut ja miten pitkän matkan olen kulkenut. Mutta sitä kaikkea on mahdoton selittää.

Yleisöä oli reilu 600, toinen sivukatsomo ja pääty täynnä. Toiselle sivulle oli levitetty kaksi jättimäistä Bajen-lakanaa. Oli Bajen Fans, oli pikkutyttöjä pyytämässä nimmareita, oli huutoa ja Hammarby-biisejä, kaikki meitä varten ja meidän kunniaksemme. (Ennen peliä palaveerattiin vip-tilassa, ja siellä olikin aikamoinen Bajen-lakana: ”Vi é bäst och det trivs vi med! Ni é skit och det vet ni om!” Poikkeuksellisen aggressiivista käsipallopiireissä…)

Tunteet olivat todella pinnassa ja jännitti muutenkin aivan hitosti. En saanut lämmittelyssä ainoatakaan palloa maaliin. Jotenkin onnistuin kuitenkin tolkuttamaan itselleni, että nyt ei tarvitse kuin nauttia. Juoksin kuin sekopää, rentouduin, onnistuin keskittymään ja tein kahdeksan maalia.

Voitettiin 36–20. Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa…

Pieninä miinuksina mainittakoon tuskainen puujalka ihan pelin lopussa, ja pelin jälkeen rasittava dopingtesti. Siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia artikkeliin ”Palkintopäivä

  1. VLT on julkaissut kuvia{http://www.vlt.se/article.asp?article=135055} seuraavasta keikasta.

    Paska paikka toi Västerås? :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s