Painokoneet seis!

Tunnen olevani ihan messissä. Haastattelin juuri vähän aikaa sitten Ebba von Sydowia, joka on tosissaan mielenkiintoinen mediahahmo täällä. Nyt törmäsin sattumalta Svenska Dagbladetin nettisivuilla oikeaan uutispommiin: Ebba on saanut porttikiellon Stureplansgruppenin yökerhoihin!

Minä tein elämäni ikimuistoisimman repparin rikkaista pennuista Stureplanin äklöyökerhoissa puolitoista vuotta sitten. Ebba-uutisessa haastateltu Stureplansgruppenin lehdistövastaava on juttuni päähenkilön sisko, ja siteerattu bloggaaja on erään toisen haastateltavani vaimo. Miten pienet ovatkaan piirit.

Jotenkin kummallista, että olen – ilmeisesti edelleen – näin hyvin perillä henkilöistä ja tapahtumista tässä maailmassa, joka on minulle niin, niin vastenmielinen. Ei ikinä enää Stureplanille!

Mutta en malta olla linkkaamatta vielä Ebban blogiin, jossa hän kertoo taustoja tälle koko Ruotsin mediamaailmaa järisyttävälle porttikiellolle. (Tällä hetkellä 347 kommenttia.) Vaikuttaisi olevan taas fiksujen aikuisten syvällinen näkemysero konfliktin taustalla.

2 kommenttia artikkeliin ”Painokoneet seis!

  1. Jea, ei koskaan enää Stureplania! Perustetaanko ryhmä Facebookiin? ;)

    Mutta Söderille mennään yhdessä, sitten joskus, kun mulla on tarpeeksi vapaata ja sulla on vapaata ja ollaan molemmat sillä puolella lahtea. Joo? Toivottavasti pian.

    Pidä huolta!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s