Sanakirja osa 4: Att få stryk

Tämä on niitä hetkiä, jolloin on kiva, että on jotain muutakin ajateltavaa kuin käsipallo. Vaikka se muu sitten olisikin kritiikkiä läntisen ajattelun yrityksille problematisoida subjekti, kun puhutaan kolmannen maailman subjektin representaatioista länsimaisessa diskurssissa.

Suuremmassa mittakaavassa käsipallo on kyllä vieläkin noin kaksituhatta kertaa kivempaa.

Avausvoiton jälkeen ollaan hävitty seitsemän ottelua putkeen. Tänään aivan erityisen tyylikkäästi: puoliaikatulos 14–16, lopputulos 19–35. Se tarkoittaa, että toinen puoliaika pelattiin 5–19. Don’t ask. En tiedä mitä tapahtui.

Koitin muistella milloin olen viimeksi saanut yhtä kovasti turpiin, fått stryk. Se oli vajaat kaksi vuotta sitten, kappas kappas, silloinkin tätä samaa rakasta Skövdeä vastaan. Silloin numerot olivat ensimmäisen puoliajan jälkeen 4–20.

(Luulin pitkään, että se on elämäni tähän asti kamalin puoliaika. Kunnes vähän aikaa sitten internet palautti mieleen asioita, jotka olen onnistunut unohtamaan. Eurooppa cuppia vuodelta -98: Sparta–Montex Lublin Puolasta, ensimmäinen puoliaika 2–20. Juhlaa.)

Olin silti mieluummin meidän joukkueessa ottamassa strykiä kuin voittajajoukkueen pelaaja numero 4, jolta petti polvi alta ja vääntyi sivulle niin kamalan näköisesti, että ristisiteet ja varmaan moni muukin paikka on taatusti paskana. Vilunväristyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s