Mun elämä, milloin siitä tuli näin kiva

Huomasin sattumalta, että blogini oli mainittu tammikuussa SVT:n suomenkielisten uutisten nettisivuilla, listassa ruotsinsuomalaisista bloggaajista. Hauskaa. Mutta se oli ensimmäinen kerta ikinä, kun minut luokitellaan jossakin eksplisiittisesti ruotsinsuomalaiseksi. Identiteettikriisiä pukkaa.

Olen ihan innoissani. Teen mielenkiintoista juttua ja nautin jälleen kerran suunnattomasti etuoikeutetusta ammatistani, jossa saan kysellä ihmisiltä mitä mieleen juolahtaa ja kuulla jännittäviä juttuja ihmeellisistä maista ja maailmoista. Lisäksi aloittelen lopputyötäni (en kehtaa sanoa sitä graduksi, se on niin lastenleikkiä verrattuna suomalaiseen graduun), ja tämä aloitusvaihe on ihana. Teen ylimalkaisia hakuja, kirjoittelen summittaisia muistiinpanoja ja nautin kiireettömyydestä kirjastossa. Kyllä kevään mittaan ehtii vielä kiire ja ahdistuskin tulla.

Ja huomenna tulee kaveri Suomesta laivalla klo 6.10 ja yhdeksäksi mennään treeneihin. Sitten katsotaan telkkarista kaksi käsismatsia ja illalla varmaan vielä Melodifestivalin ensimmäinen semifinaali. Huvinsa kullakin, niin.

2 kommenttia artikkeliin ”Mun elämä, milloin siitä tuli näin kiva

  1. Oijee, Melodifestivalen! Huomasin tuon ensimmäisen semifinaalin SVT:n ohjelmassa, olin innoissani, kunnes – huomasin ettei kanava näy mulla digeilystä huolimatta. Plääh. Olis ollut ihanaa verestää muistoja. Joko siellä muuten alkaa hahmottua ennakkosuosikkeja? Huvinsa kullakin, kyllä oi kyllä!

    Tykkää

  2. SVT ei taida enää näkyä ku jollakin maksupaketilla, näin olen ymmärtänyt. En oo kyl ihan varma.

    Ennakkosuosikeista kysyt kyllä vähän väärältä henkilöltä, en mä nyt NIIN sisällä siinä hommassa ole ;) Mutta nuo lauantain esiintyjät ainakin oli kaikki ihan karmeita. Ironiat ja camp on menny niin moninkertaiseks, että olen enää vain hämmentynyt. Jatkoon pääsi 15-vuotias pikkutyttö ja Silvio Berlusconin näköinen ukko, joka lauloi että I love Europe. Häh?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s