Pommeja

Turun-laivojen aikataulut ovat aivan epäinhimillisiä. Ihan kiva että pääsee aikaisin aamulla kotiin, mutta ihan heti kuuden jälkeen ei vielä tarttis. Tämä maanantai, kuten edellinenkin, on mennyt puoliunessa.

Puoliunessa aamulla luin kuitenkin lehden ja sain muuttaa perustavanlaatuisesti käsitystäni tästä hienostokorttelistani. Kotikadullani oli eilen aamulla räjähtänyt pommi. Ei ihmisvahinkoja, lähinnä ikkunoita rikki. Epäilty pidätetty. Ja tapahtumien polttopiste oli  onneksi täsmälleen toisessa päässä katua.

Hauskaa, että epäillylle on uutisissa löytynyt sopiva kutsumanimi: Vanha tuttu Stureplansprofil. Titteli on vapautunut, kun edelliset Stureplansprofilit istuvat jo vankilassa. Mutta nyt viimeistään on varmaa, että titteli ei ole mairitteleva, eikä edes neutraali. Sen verran ikäviä konnotaatioita siihen liittyy – esimerkiksi raiskaus, huumeet, pommi.

Uutisista kuulin myös, että tällä samalla rakkaalla kadullani räjähti pommi myös neljä vuotta sitten. Lisäksi perjantaina, keskellä päivää, kahta nuorta oli pistoolilla uhaten viillelty kasvoihin sadan metrin päässä alaoveltani.

Ja sitten vielä, samana perjantai-iltapäivänä tuossa puolen kilometrin päässä oli ryöstetty arvokuljetus.

Tuntuu metropolilta.

3 kommenttia artikkeliin ”Pommeja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s