Kosinta ja muita tärkeitä tapahtumia

Minua kosittiin tänään. Tekstiviestillä. Kosija oli joku Eeva. Vastasin kieltävästi ja huomautin, että kannattaa tarkistaa kännykkänumero huolellisesti ennen kuin lähettää kosintoja matkaan.

Eilen istuin valmentajieni kanssa tunnin ja kuuntelin palautetta omasta pelisuorituksestani päättyneellä kaudella. Torstaina kokoonnumme koko joukkue yleiseen palautekeskusteluun. Tässä taannoin eräs suomalainen valmentaja kertoi, miten hänen suomalaisessa joukkueessaan suoritettiin arviointi: ”Paska kausi ja se siitä.” No, onnea vaan ensi kauteen, kehitystä varmaan tapahtuu.

Mä en halua lähteä täältä!

Kämppis on ihan liekeissä. Viime viikolla tulin eräänä iltana kotiin ja havaitsin, että keittiöstä puuttuu pöytä. Leikkuulaudalla kylläkin oli aito unkarilainen makkara ja paahtimessa paahdettuja leipiä. Mutta ei ketään missään. Mikä tulipalokiire oli vienyt ihmiset ja pöydän kesken ruokailun?

Se ei ihan selvinnyt, mutta parin tunnin päästä kämppis, poikansa ja joku ”vaihdettu” pöytä tulivat kotiin.

Sunnuntaina heräsin puolelta päivin ja aloittelin juuri aamiaista yöpukeissa, kun ovesta paukahti kämppiksen miespuolinen kollega/”ystävä” kantaen jättimäistä nojatuolia. Pelästyin pikkuisen, kun a) mulla ei ollu housuja b) tähän rojukeskittymään ei mahdu enää yhtä ainoaa lisähuonekalua.

Housupuutteen korjasin salamannopeasti, ja helpotuksekseni kämppis aikoi vaihtaa kaksi vanhaa nojatuoliansa juuri ostamiinsa uusiin. Ok, mitäs niille vanhoille? ”Vien ne kellariin, siellä on yksi huone, josta joku mies käy aina välillä hakemassa tavarat pois.”

Tänään tämä 58-vuotias syöpätutkija ”ei ollut voinut vastustaa kiusausta” ja oli ostanut pallon. Siis sellaisen pienen punaisen tekniikkapallon. Sitten se kysyi minulta, että mihin sitä käytetään.

2 kommenttia artikkeliin ”Kosinta ja muita tärkeitä tapahtumia

  1. Hahahhahah, hauskaa. Ei teiltä tosiaan jänittystä puutu, ja toivottavasti opitte käyttämään tekniikkapalloa ja toivottavasti Eevan kosinta löytää myös oikean kohteensa. Olisi varsin mielenkiintoista kuulla, kuka on valmentaja tuon paskakausi-lohkaisun takana! Ehkä peräti joku käsipallohemmo,,, Suhtaudun vähän epäilevästi myös meidän oman palaute/suunnittelukeskustelun aktualisoitumiseen, josta kyllä on ollu puhetta paljon, ja joka olisi aika paikallaan ottaen huomioon ens kauden muutokset systeemissä yms. Olis varmaan ihan hyvä seurajohdolekin tietää, mitä pelaajat meinaavat ens kauden suhteen. Viimeistään tässä vaiheessa, parempi olis voinut olla vaikka ennen miesjoukkueen lopettamispäätöstä,,, No, eiköhän siellä jengi kasassa ole, mutta itekin ihan mielellään kuulisi kollektiivisesti tyyppien suunnitelmat. Bianca kyllä eilen UT:lla headhunttas mut Graniin ens kaudeksi. Sit mä otan sut mukaan;) Ja Nette sai antaa vaik kuin monta nimmaria pelin jälkeen Hifk:n junnutytöille. Fiilis!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s