Onko kaikki suhteellista?

Istuin tänään lattella ruotsalaisen muotigurun kanssa, toimittajan ominaisuudessa. Muotiguru haukkui maataan. Täällä ei kukaan saa menestyä. Täällä ei ketään kehuta. Täällä kaikilla on niin huono itsetunto. Toista se on maailmalla.

Tämän olen kuullut ennenkin. Mutta on se kyllä jännä. Jos ruotsalaiset ovat negatiivisia, kateellisia ja epävarmoja itsestään, niin mitä sairaita, destruktiivisia epäolentoja suomalaiset sitten ovat? Kuinka alas inhimillisyyden asteikolla me sijoitumme? Kun mä en ole koskaan nähnyt niin monia iloisia naamoja, saanut niin paljon kehuja ja tuntenut itseäni yhtä arvostetuksi kuin asuessani Ruotsissa.

3 kommenttia artikkeliin ”Onko kaikki suhteellista?

 1. Mää luulen, että tuossa on kyse ruohosta, joka on aina vihreämpää maailmalla, missä se maailma sitten onkaan.

  Tykkää

 2. Lisää spämmiä. Mää luin nimittäin kaks kertaa putkeen, että ’istuin tänään lattialla ruotsalaisen muotigurun kans’ ja mulla oli ihan erilaiset odotukset siitä mitä otsikko tarkoitti :D

  Tykkää

 3. Joo, se ruohohan se on. Mutta niin huvittavaa, että ne sattuvat olemaan just nuo asiat, joista valittaa. Juuri ne asiat, jotka suomalaisen näkökulmasta Ruotsissa ovat parhaita.

  Ja mitähän kummaa sä odotit.. Suhteellisuus ja lattialla istuminen??? No, en mä tiedä miten suhteellisuutta ja latteakaan vois assosioida.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s