Yök ja jee

Voi kuinka mä inhoan olympialaisia. Kaikkea sitä hurskastelua, tekopyhyyttä, megalomaanisuutta, lahjontaa, poliittista peliä, mädänneisyyttä, hymistelyä.

Kun se on kaikki valetta. Puhtaat arvot ja jalo kilpailu, paskanmarjat. Pelkkä suuri spektaakkeli, jonka maksavat Mäkkäri ja Budweiser. Ja sit me vetistellään täällä, kun maapallon kansat muka syleilevät toisiaan. Ja kun ei siellä enää edes ole maailman parhaat urheilijat, monessakaan lajissa. Eikä nyt edes mainita dopingia (jonka voisi mun puolestani sallia, niin päästäisiin tästä vehtaamisesta).

Maailman suurin arvoitus on, miksi miljardit ihmiset tällä hetkellä tuijottavat telkkarista, kun porukkaa marssii jonossa urheilustadionille jossain toisella puolella maapalloa. Miksi, miksi, miksi? Avajaiset ovat kaikista pahinta. Tylsin tv-ohjelma ikinä.

Paitsi olympiakäsipalloilu nyt tietenkin on suuri poikkeus. Rehellisesti, kateeksi käy Ruotsin naisten käsipallomaajoukkuetta, joka on ensimmäistä kertaa mukana olympialaisissa. Mieletöntä, että siellä on tyyppejä, joiden kanssa pelasin samassa sarjassa (ainakin paperilla) viime kaudella! Niiden jaloa kilpaa aion seurata silmä kovana. Ensi yönä neljältä kello soimaan, avauspeli Unkaria vastaan – ja kiittelen itseäni, että tosiaan hankin sen Ruotsin kanavapaketin, niin on Pekingistä jotain iloa.

Linkkivinkkinä vielä, että suosimani Proffshandboll-blogin pitäjä on myös siellä ja bloggaa suoraan kisakylästä. Erinomaisen mielenkiintoista, vaikka se ei olympiasääntöjen mukaan saakaan julkaista kuvia kenestäkään muusta kuin itsestään eikä mainita edes nimeltä muita urheilijoita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s