Kolmas pyörä par excellence

Ohhoh. Yllättävä käänne, olen Tukholmassa. Lähden kylläkin ihan juuri finlandsfärjalla, siis ruotsinlaivalla, kohti kotia.

Arvatkaa, olenko viihtynyt. Tarttis varmaan keksiä uusia juttuja, alkaa ihan vähän tuntua, että jauhan aina samaa.

Mutta tää on hauska: Perjantai-iltana saavuin tänne rakkaan vuokraemäntäni, unkarilaisen syöpätutkijan, luokse ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun. Se ei muuten enää ole työtön syöpätutkija, hurraa! Ja se on remontoinut entisen huoneeni, keittiön ja kylppärin sekä heittänyt menemään arviolta 25 laatikollista roinaa, kymmenen lipastoa ja kahdeksan kirjahyllyä. En ollut tunnistaa koko asuntoa. Tässä todiste, että ihmiset pystyvät uusiutumaan.

No mutta kuitenkin, hänellä oli täällä vieras, kun tulin. Menin esittäytymään. Vieras oli herra nimeltä Laszlo. Vuokraemäntä ja Laszlo pyysivät minut juomaan kahvia kanssaan. Kahvin jälkeen seurasi pullo valkoviiniä, sitten suklaakakkua ja sitten toinen pullo valkoviiniä.

Ja sitten jossain vaiheessa keskusteluja kävi ilmi, että vuokraemäntä ja Lazlo olivat tavanneet unkarilaisen nettideittisivuston välityksellä ja että oli meneillään heidän ensitreffinsä.

Voisinko olla enää enempää kolmas pyörä, vaikka miten yrittäisin?

Istuin heidän kanssaan kahteen asti yöllä juomassa viiniä ja keskustelemassa naisten ja miesten kulttuurisista ja biologisista eroista.

2 kommenttia artikkeliin ”Kolmas pyörä par excellence

  1. Juttu on kyllä vielä(kin) vähän vaiheessa, mutta mä luulen että jätän kuitenkin ex-vuokraemännät rauhaan siinä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s