Päivän satoa

  • Empiirinen kemiallinen tutkimukseni on nyt päättynyt. Nollahypoteesi ei päde: keitetty riisi homehtuu kuukaudessa jääkaapissa. Kävin juuri aineistot läpi ja suoritin analyysin. Tulokset ovat kiistattomat.
  • Kirjoitan viidettä melkein peräkkäistä popparihaastattelua. Kolme nuorinta näistä muusikoista ovat kaikki maininneet haastattelussa Mac-tietokoneensa. Heistä kahden ura oli alkanut Garagebandin ansiosta, kolmas oli hankkinut Macin ”hallitakseen kiirettä”.
  • Bussit ovat viime aikoina kulkeneet Lauttasaaressa niin surkeasti, että suhtautumiseni joukkoliikenteeseen on hetkessä muuttunut melkein sosialistisesta paasauksesta hyvin kuluttajalähtöiseksi: kun kerran maksan, minulla on oikeus vaatia, että palvelu pelaa! Tänään jäi taas yksi kakskymppisen vuoro ajamatta, minkä vuoksi myöhästyin junasta. Älä ikinä, ikinä luota HKL:ään. Reittiopas on täysin hyödytön palvelu, tai no voihan siitä karttoja katsoa.
  • Sain sitten porhaltaa taksilla tekemään monikulttuurista vapaaehtoistyötä. Meni kai rahat hyvään tarkoitukseen.
  • Olin tosiaan säilössä. Olin sekä ilahtunut että surullinen, kun näin siellä ystäväni. Mutta eipä mitään uutta. Vapaus olisi miehen toivomuslistalla aika korkealla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s