Tiedotetta pukkaa

En tajua tästä maailmasta enää mitään (eli nyt seuraa väsynyttä valitusta mediaviihteestä). Sain tänään eräänkin tiedotteen sähköpostiini, ja julkaisenpa sen nyt tässä, koska julkistamista vartenhan näitä tiedotteita minulle kai lähetetään.

Lähettäjä on peliyhtiö Unibetin edustaja, ja jutun kärki on, että yhdellä tanssiparilla on alhaisin vedonlyöntikerroin voittaa tv-kisa, jossa tanssitaan. Ja lisäksi, että sen tanssiparin naisella on pieni puku, josta melkein näkyy tissit, ja sen takia vedonlyöjät uskovat, että se pari voittaa tanssikisan. Ja sen tanssiparin mies sanoo, että eivät he kovin hyviä tanssijoita ole vaan tsäänssit on naisen pienessä puvussa.

Tulkitsinko oikein? Tiedotteen perässä oli vielä Unibetin tyypin puhelinnumero, että häneltä voi kysyä lisätietoja. Niinku mistä?

Sannin seksikkyys vie voittoon tanssikisassa

Peliyhtiö Unibet uskoo entistä vahvemmin Kim Heroldin ja Sanni Siuruan tanssikisavoittoon. Eilinen seksiä tihkunut esitys ja Siuruan rohkea asuvalinta pitävät parin visusti vedonlyöjien suosikkina, vaikka eilinen esitys ei tuomaristolta illan parhaita pisteitä kerännytkään.

– Muita valttikortteja meillä ei enää ole kuin Sannin seksikkyys. Nostetta on nyt saatu pusuilla ja pukuvalinnoilla, mutta jatkossa menestyminen vaatii vielä enemmän askeleiden täydellistä hallintaa, Kim Herold toteaa tämänhetkisestä asetelmasta.

Sunnuntain parhaat pisteet keränneet Rosa Meriläinen ja Sami Helenius ovat edelleen tiukasti Kimin ja Sannin kannoilla. Tiiviiseen kärkikolmikkoon nousivat tällä viikolla myös kansan suosikit Wilson Kirwa ja Susa Matson.

– Kilpailu alkaa käydä niin kovaksi, että yksittäistä pahinta vastustajaa ei oikein voi enää nimetä. Wilsonin ja Susan suosion kasvu on pakko hyväksyä ja ottaa kilpailun kannalta ihan tosissaan, Herold kertoo. Listan häntäpään tilanne on viime päivinä muotoutunut hieman uuteen uskoon. Perää pitävät tällä hetkellä Pirkko Mannola ja Mika Jauhiainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s