Kesämekkomerkintä

Voisin taas hieman hehkuttaa KESÄÄ ja LOMAA, mutta te varmaan tiedättekin jo.

Sen sijaan KESÄMEKOT, ollaanko niistä puhuttu jo? Hitto kun ne on ihania. Ottaen huomioon, kuinka monena päivänä vuodessa minulla on mekko päällä, ne ovat vaatekaapissani erittäin yliedustettuna. Niille ei itseasiassa taida tulla edes yhtä käyttäkertaa vuodessa mekkoa kohden. Mutta niinpä ne ovatkin myös erittäin pitkäikäisiä. Yksi suosikeistani on Benettonin kukkamekko, jonka äitini osti minulle Teneriffan-lomalla, kun olin yläasteella. Ihan uskottava se on vieläkin.

Sitten on perulainen kauppakeskusmekko, Rion uuden vuoden valkoinen mekko, Tukholmasta siskon häihin ostettu kallis mekko jota ei sitten käytettykään, Hammarbyn kirjanjulkkarimekko, Ranskan-mekko jonka vetskari aukeaa itsestään… Ne ovat kaikki ansainneet paikkansa. Vaikka vain yksikin käyttökerta, mutta ah niin rakkaita muistoja! Ja jos niitä käyttäisi useammin, ehkä muistot eivät olisikaan niin rakkaita? (Tämä peruskusetusargumentti neljän vuodenajan autuudesta.)

Seuraavat kaksi viikkoa aion kulkea mekoissa. Viikkasin ne kaikki eilen illalla rinkkaani. Jos ei mahdu, tingitään muusta.

Sitten Barcelonaan. Adios amigos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s