ktktss

Käväisin alkuillasta yhdenkin media-alan yrityksen ”syyskauden avajaisissa” moikkaamassa kavereita. Ovella sain kaulaani laminoidun nimilapun, joka roikkui paksussa ja rumassa mainoskaulanauhassa, sekä talouskriisin syvyyden huomioiden kohtuullisen paksun drinkkilippuvihkosen.

Illan teema oli tosi muodikkaasti Sex and the City. Aluksi kaksi julkkisjuontajaa höpöttivät niitä näitä lavalla ja nauroivat omille vitseilleen. Sitten he ”haastattelivat” mediayrityksen pomoja, joista yksi oli muuten kertonut etukäteen oma-aloitteisesti, että hänet on valittu 80-luvulla Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. Haastattelujen informaatiosisältö oli suurin piirtein, että syksyllä alkavat uudet kaudet erinäisissä tv-sarjoissa ja jalkapalloliigoissa.

Sitten syötiin seisovasta pöydästä caesar-salaattia, oliiveja ja patonginpalasia valkosipulilevitteellä. (Sattuneesta syystä minulle kyllä maistui.)

Sitten alkoi tanssiesitys, ja se oli niin kammottava, että ei viitsitä nyt muistella. Ystäväni kommentoi sitä: ”Sanotaan jenkeistä mitä tahansa, niin ainakin siellä on niin paljon porukkaa, että tällaisia keskinkertaisuuksia ei tarvitse katsella missään.” Johon totesin, että kyllä, aivan totta ja juuri näin, mutta samaa voi sanoa Suomessa ihan kaikesta, eikä ollenkaan vähiten meistä suomalaisista toimittajista.

Tulisi varmaan ihan orpo olo, jos ei kaikki aina olisi näin masentavan ja turvallisen kotikutoista.

2 kommenttia artikkeliin ”ktktss

  1. Oisit nähnyt brasilialaisen showryhmän ruottinlaivalla, oli ”tanssia” ja ”taikuutta”,,, ei mitään hajua miten jotain niin paskaa on voitu sinne palkata koko kesäksi! Sait syödä cesarsalaattia ja levitettäkin oikeen vai? enää viikko ja sit saatki mässäillä jo enemmänkin :)

    Tykkää

  2. No en syöny leipää enkä levitettä, caesariin vähän sorruin, mutta kanassahan on protskui. Se maistui kaikessa banaaliudessaan aivan taivaalliselta.
    Drinkkiliputkin meni ihan hukkaan, hitto. Kerrankin kun ois halvalla saanu ja ois taatusti noussu päähän ;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s