Itse en ainakaan ole hullu

Poistin vanhat esittelyni näkyvistä ja suunnittelen uutta tuohon sivupalkkiin. Katselin Twitterissä ja blogeissa ihmisten esittelyjä. Ne on tällaisia (no mä kevyesti muuntelin ettei kenenkään tarttis  niin kauheasti pahoittaa mieltään):

 • matkahullu
 • intohimoinen partiolainen
 • intohimona hyvä olo ja sisustus
 • mediarakastaja
 • ruokaentusiasti
 • himoliikkuja
 • liikunta-addikti
 • rakastaa seikkailua/kokkausta/brittifutista
 • päätön pyöräilijä
 • hurahtanut treenaamiseen

Sitä vaan, että tartteeko aina olla hurahtanut. Eikö riittäisi, että olisi tasapainoinen ja kohtuullinen aikuinen ihminen, jolla on harrastuksia?

Ja onko se muka positiivista, että on hurahtanut? Haluaako kaikki todella kutsua itse itseään hulluksi ja addiktiksi? Ei kyllä herätä luottamusta vaan kuvan yksipuolisesta, ehkä myös todellisuuspakoisesta tai naivista ihmisestä.

Aika harvoin se addiktius pitää edes paikkaansa. Melkein jokainen ”treenihullu” bloggari väsyy jossain vaiheessa ja alkaa kirjoittaa sisustuksesta. (Ja jossain vaiheessa kirjoittaa sitten merkinnän, jossa kertoo treeniväsymisestään ja kehottaa olemaan armollinen itselleen ja treenaamaan vain ”liikunnan ilosta”. Ja sit kaikki muut ”himoliikkujat” kiittelee sitä ”rohkeudesta”.)

Joo, toki omassa myyntipuheessaan pitää olla lyhytsanainen, iskevä ja mieluusti provo, niin että jää mieleen. Tuosta ylläolevasta listasta vaan mikään ei jää mieleen eikä herätä mitään kiinnostusta.

Tämän jälkeen mun on tietysti tosi helppo muotoilla oma esittelyni sivupalkkiin.

No, olen toimittaja, toimituspäällikkö Image-lehdessä. Luonnollisesti olen aika sisällä media-asioissa, ja kulttuuriakin seurailen, mutta en mitenkään järjettömästi. Luen aamuisin lehden aika nopeasti. Olen entinen käsipalloilija, eli silloin joskus ”himotreenasin”, jotta pääsisin sitten kentälle ja pärjäisin siellä, mutta nykyään harrastan liikuntaa todella laiskasti. Luen iltaisin sängyssä kirjoja, käyn joskus leffassa, silloin tällöin innostun kokkaamaan jotain. Että tervetuloa vaan, olenhan vakuuttanut ja koukuttanut teidät?

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Itse en ainakaan ole hullu

 1. Hyvä kirjoitus. :)

  Eihän kaikkien tarvitse aina olla johonkin tai kaikkiin asioihin hulluja, mutta itse olen ainakin sitä mieltä että nämä ”himo-” ja ”-hullu” ihmiset ovat ne joiden kanssa saa pystyyn mielenkiintoisia keskusteluja jotka laittavat omat arvot ja ajatukset perspektiiviin ja koetteluun.

  Ja välillä me ”tasapainoiset” ihmiset olemme vain sitä harmaata massaa, joten hulluuttakin pitää olla, muutenhan me emme ole tasapainoisia. ;)

  Liked by 1 henkilö

 2. Ja minusta taas just tasan toisinpäin: jos on hurahtanut johonkin niin koko perspektiivi on vinossa ja se on pidemmän päälle rasittavaa. Tosin ajattelin tässä nyt ennen kaikkea nettimaailmaa, ja joku joka täällä julistaa olevansa hullu voi todellisuudessa olla ihan tasapainoinen ja fiksu.
  Noin ylipäänsä harmaata massaa ei arvosteta maailmassa yhtään tarpeeksi!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s