Väntat så länge

Luvassa hirveää fiilistelyä, anteeksi vaan.

Pelasin eilen ekan harkkamatsin uuden joukkueeni kanssa. Se oli suurta. Vaikka kuinka epävirallista olikin.

On aikamoinen muutos pukea päälleen Hammarbyn peliasu, kun on aiemmin ostellut saman seuran fanikamoja kaupasta. (Harmi vaan että piti aloittaa rumalla musta-keltaisella vierasasulla.)

Kuuntelin valmentajan etukäteishöpinöitä aivan ekstaasissa. Siitä on niin kauan kun olen viimeksi sietänyt kuunnella ja pystynyt kunnioittamaan oman joukkueeni valmentajaa. Ja tällä oli niin ammattimainen ote hommaan, että hymyni leveni lause lauseelta. Vihdoinkin, vihdoinkin. Tästä tulee niin mahtavaa!

Lämmittelyssä soi Hammarbyn biisi, minulle niin tuttu miesten matseista. Ja minulle niin, niin sopiva juurikin eilen. Jag har väntat så länge på just den här dan…

Tajuan kyllä pateettisuuteni, mutta nautin siitä.

Ja matsi? Aivan päin hittoja omalta osaltani. Olin enemmän pihalla kuin suunnilleen koskaan ja säälittävästi pitkin lattioita vähintään joka toisessa hyökkäyksessä ja puolustuksessa. (Osin selitän tätä sillä, että vastustajat olivat 17-vuotiaita kundeja.) Mutta kyllä se siitä. Ihanaa tietää, että täällä ihan väkisinkin kehittyy.

On vieläkin vaikea ymmärtää, miten voin olla tässä tänään. Kaikista haihatteluistani huolimatta en olisi vuosi sitten ikinä uskonut. Miten voi olla, että sain keksiä ja päättää elämäni kulun aivan itse eikä kukaan eikä mikään tullut väliin?

Nyt pitää vain muistaa olla onnellinen kaikesta, mitä on saanut. Muistuttakaa, jos unohdan.

2 kommenttia artikkeliin ”Väntat så länge

  1. Hei, kuulostaa mainiolta :)

    Yksi asia minua kuitenkin tässä huolestuttaa, nimittäin minä itse. Etkö tulekaan kesäksi tänne, enkö saakaan olla kanssasi samassa duunissa?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s