Mystisiä toivotuksia

Pakko kertoa tämän joulun paras. Sain jouluaattoiltana kahdeksan aikoihin suomalaiseen kännykkänumerooni viestin ruotsalaisesta numerosta. Viestissä toivotettiin hyvää joulua ja kerrottiin, että ”viulu ei ole vinkunut mutta pukin kanssa on tanssittu :-)” ja että keskiviikkona mennään takaisin Ruotsiin. Allekirjoittajina olivat Linda ja Martin.

Mietin pääni puhki, mutta en keksinyt ketään Lindaa ja Martinia, jotka olisivat pari ja asuisivat Ruotsissa. Viuluviittaus ei yhtään helpottanut. Katsoin numerotiedustelusta, mutta numeroa ei löytynyt. Lopulta päättelin, että viestin on ollut pakko tulla väärään numeroon, vaikka aika sattuma olikin tämä Ruotsi-yhteys.

Toissa yönä tuli taas viesti samasta numerosta. Tällä kertaa se oli linkki johonkin hemmetin mms-viestiin, josta puhelimeni ei selviytynyt. Pääsin kuitenkin lukemaan sen tietokoneelta. Se oli uudenvuodentoivotus Lindalta, mutta nyt mukana oli kuva, joka ratkaisi arvoituksen. Olisihan se pitänyt tajuta! En selvästi seuraa aikaani.

Sen sijaan arvoitukseksi jäi, miksi ihmeessä minä saan näitä toivotuksia. Numeroni lienee Lindan kännykässä peruja siitä, kun se lupasi toissa kesänä auttaa minua yhden jutun teossa, mutta teki sitten oharit.

Kysymys kuuluu: pitäisikö minun vastata?

2 kommenttia artikkeliin ”Mystisiä toivotuksia

  1. ohhoh. teitsi on niinku aivan piireissä. vastaa nyt ihmeessä – saatat tarvita jutunteossa apua vastakin… ;)

    Tykkää

  2. Toi on kyllä niin päheetä. Musta voisit vastata ja kehottaa vähitellen tarttumaan vaan kaunissti viuluun, ei maailma laiskureita elätä. Olin just kattomassa mahatvaa maaottelua, nyt kyllä ryssivät poijjaat pisteensä niin ettei koskaan ennen… Päheetä sekin. Ja naisten puolella ei kai myöskään ollu ihan sopivantasonen vastus ne 90 pojat, annoin itselleni kertoa. Kumma juttu. Hyvät hyttikamut sulla myöskin, kyllä siljalla ois varmaan ollu paljon paremmat oltavat;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s