Etusivun juttu

Nyt jo entinen joukkueeni oli tänään DN:n urheiluliitteen etusivulla. Vasta seuraavalla aukeamalla oli Zlatan ja kaverit.

Mutta eipä siinä muuta kivaa ollutkaan. Otsikko oli ”Hela gänget ljuger”. Onneksi en sentään ollut päässyt kuvaan tuon otsikon alle.

En ole ollut seurani kanssa juuri missään tekemisissä sitten päättäjäisten kuukausi sitten, enkä edes tiedä tarkalleen, ketä siellä nykyään pelaa. Silloin kuukausi sitten kaikki näytti aika hyvältä. Hammarbyn naisten joukkueen piti yhdistyä paikallisvihollisemme Spårvägenin kanssa, niiden jotka voittivat keskinäisen kilpailumme viimeisestä elitserien-paikasta ensi kaudeksi. Fuusiojoukkue pelaisi ensi kaudella elitserieniä nimellä Hammarby/Spårvägen. Tämä kerrottiin meille sitä kauden vikan ottelun katastrofia seuraavana päivänä, ja vaikka aluksi se oli vähän kuin uusi shokki shokin perään, niin lopulta se alkoi kuulostaa aika järkevältä. Kivempihan se on elitserieniä pelata kuin divaria, ja sitä paitsi tämä tekisi Tukholman käsipalloskenelle hyvää. Bajenin brändi ja Spåretin juniorityö, jättebra.

Ja tänään sitten luin lehdestä, että päin mäntyä on mennyt. Jättiriita Hammarbyssä, seuran puheenjohtaja: ”Fuusio on pelkkää bluffia!”, pääsponsori uhkaa vetäytyä, naisjoukkueen toiminta vedetään alas, talous kuralla, jne. Jutun viimeinen sitaatti on joukkueemme johtajalta, joka minutkin värväsi: ”Helt åt helvete.”

Todella kurjaa. Harmittaa kaikkien hyvien tyyppien puolesta. Ja samalla kyllä tuntuu, että hyvä kun hyppäsin uppoavasta laivasta enkä rakentanut suunnitelmiani tuon korttitalon varaan.

Ja samalla vielä yhdet pointsit himaan noille hyville tyypeille. Jos kerran talous on noin huonossa jamassa, niin on suorastaan sankariteko, että ne ihan ilman vaatimuksia maksoivat tällaiselle maastamuuttavalle merkityksettömälle matoselle kaikki rästipalkat tuossa pari viikkoa sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s