Tykkään ja en tykkää

Tykkään:

  • Olimme lauantaina Eslövissä pelaamassa. Se on Skoonessa, melkein Tanskassa. (Hävittiin kolmas matsi putkeen, mutta ei se mitään, vielä me näytämme.) Oli hämmentävä hetki, kun juoksimme kentälle – siis kentälle joka sijaitsee melkein 600 kilometrin päässä Tukholmasta ja Södermalmista – ja tyhjähköstä katsomosta kuului kumea, hieno Hammarbyn kannustushuuto. Paikalla oli Bajen Fansin Skoonen-jaosto, seitsemän ukkoa Hammarby-kaulaliinoissa ja -paidoissa (yksi näytti jopa hankkineen meidän ”Vi är här för att stanna” -paidan) ja kaksi suurta Bajen-lakanaa. Ne seitsemän pitivät koko matsin ajan kovempaa meteliä kuin 250-päinen kotiyleisö.
  • Ensi lauantaina pelaamme Lundissa, ihan Eslövin vieressä, ja Skoonen-jaosto tulee paikalle jälleen.
  • Sävehof (siis göteborgilainen käsipallojoukkue, hallitseva Ruotsin mestari) selvitti Champions-liigan karsinnat ja pääsi lohkovaiheeseen ensimmäisenä ruotsalaisena naisten joukkueena ikinä. Ihan mahtavaa! Ei vain niille vaan koko Ruotsin naiskäsipalloilulle, ja minulle. Hitto, pelaan samassa sarjassa Champions-liigajoukkueen kanssa! Mikä parasta, matsit näytetään täällä telkkarista ja vieläpä yhdellä neljästä kanavasta, jotka särisevästä 14-tuumaisesta videotelkkariyhdistelmästäni näkyy.

En tykkää:

  • Espanjalaisella liigajoukkueella Elda Prestigiolla on pahoja rahavaikeuksia. Pelaajat kantoivat kortensa kekoon auttaakseen seuraansa ja poseerasivat koko jengi alasti espanjalaisen viikkolehti Interviùn ”kuvareportaasissa”. Jutussa kerrottiin ihan mukavan suoraan, että kuvat otettiin, jotta joukkue löytäisi sponsorin maksamaan 300 000 euron kassavajeen. ”Teemme mitä vaaditaan, jotta joukkue pelastuisi”, sanoi joku pelaaja tekstinostossa. Aargh, mä en kestä tätä paskaa maailmaa. Voi kun niiltä menisi viimeisetkin sponsorit tämän takia (ei mene, tiedän).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s